Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Stress

Over stress is al veel geschreven. Dat stress je presaties belemmerd is duidelijk, dat het je uiteindelijk ziek maakt, weten we allemaal. Vooral in organsaties wordt het ziekteverzuim verhoogd door stress, en dat kost geld. Veel geld.

Hoe het komt dat de één veel stress en de ander bijna geen stress ervaart onder dezelfde omstandigheden? Dat heeft te maken met veel veschillende zaken. Eén daarvan is de hoogte van je draagkracht ten opzichte van je draaglast. Hoe ga je om met teleurstellingen? Durf je 'Nee' te zeggen?, enz...

 

Wij helpen echt

Wanneer er organsatiebreed stress is, door wat voor omstandigheden dan ook, hebben wij verschillende mogelijkheden om die stress in kaart te brengen. Dus, waar komt die stress vandaan? Hoe gaan we daar dan anders mee om, zodat werknemers weer met elkaar verbinden in de organsatie.

Soms zit het in personen zelf. Ook dat maken we helder. Wij kunnen een stressmeting doen van 1 tot 500 personen binnen een organisatie of binnen een team tot 20 personen. Deze is anaoniem waardoor teams in organsaties ook durven aan te geven waar de stress zit. Klik met eens op de button Profilelen en dan op Stress. Je ziet dan voorbeeldprofielen uit bestaande situaties die zijn geanonimiseerd. 

 

Alle voordelen op een rijtje

  • Stress per team, afdeling of vestiging in kaart brengen (volledige anonimiteit is mogelijk)
  • Verzuim voorkomen
  • De belangrijkste stressbronnen in de organisatie lokaliseren
  • Het werkklimaat binnen teams en afdelingen verbeteren
  • Gericht inhoud geven aan stress preventiebeleid
  • Eventuele taboes omtrent stress doorbreken

 

Mooi Toch?

Maak maar eens een vrijblijvende afspraak, bel of vul het contactformulieer in om al jouw vragen te beantwoorden

Heeft u vragen neem contact met ons op