Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Interim

Jij als directeur / leidinggevende van een organisatie kunt niet overal gelijktijdig zijn. In tijden van reorganisatie, verbetertrajecten, communicatie en alle neuzen dezelfde kant op, ontbreekt het je aan tijd of aan kennis om dit uit te voeren. Niets mis mee. Je kunt niet in alles even goed zijn en je tijd maar één keer gebruiken.

Wij kunnen jou ontzorgen door het vóór je te doen. Je huurt ons voor bepaalde tijd in om welk project dan ook vorm te geven. Schouder aan schouder dragen wij het aan je over zodat je het zelf kunt onderhouden in de toekomst, of kunt delegeren aan een ander binnen jouw organisatie.

 

Hoe dan?

Na aanmelding plannen we een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin geef je aan wat je verbetert of verandert wil hebben. Wij maken een globaal maatwerkplan en na jouw goedkeuring komen we een aantal dagen meelopen op de werkvloer. We maken kennis met iedereen en kijken wat we zelf nog oppakken voor verbetering van het traject. Nadat wij een helder beeld hebben passen we het plan aan en zullen dat met de opdrachtgever bespreken. Bij een 'go' gaan we aan de slag en zullen regelmatig evalueren met alle betrokken werknemers.

Hebben we het gewenste resultaat bereikt dan zullen wij een ingebonden evaluatie en advies voor de toekomst uitreiken. Gedurende een jaar zullen wij op de achtergrond aanwezig blijven en elke drie maanden evalueren. Na dat jaar kun je het zelf.

 

Wie zich tússen de mensen begeeft valt nooit zo diep, als iemand die zich er boven plaatst.

 

Heeft u vragen neem contact met ons op