Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Trainingen

Soms heb je alles in je bedrijf om er een succes van te maken. Toch blijf je achter bij de concurrentie. Je weet dat het er in zit maar krijgt het niet geplooid.

Ook kan het zo zijn dat je al succesvol bent. Maar hoe blijf je dat en hoe krijg je je personeel mee?

Wij verzorgen trainingen op maat. Wij geloven niet in vooraf bedachte trainingen. Readers die van organisatie naar organisatie gaan, kamperen op de hei om elkaar beter te leren kennen en nog meer van deze trucjes, zijn tijdelijke oplossingen. Vaak vallen teams weer terug in oud gedrag en binnen 'no time' ben je je investering kwijt, en als het een beetje tegen zit... je beste mensen.

Al onze trainingen zijn gericht op dé persoon. Van deze personen maken wij teams die elkaar écht kennen, dus weten waar hun groeipotentieel zit én waar ze aan de top van hun kunnen zitten. Door dit van elkaar te weten kunnen zij rekening met elkaar houden en kunnen taken verdeelt worden op persoonlijk kennisniveau. Na onze trainingen leert onze ervaring dat het niet meer gaat om mij maar om wij. Er is een teamspirit geboren.

 

Een voorbeeld

Techneuten kunnen succesvolle salesmensen, leidinggevenden en ondernemers worden. In de technische sector zijn commerciële mensen met een MBO/HBO/WO technische achtergrond steeds schaarser en duurder. Veel organisaties willen deze mensen in dienst hebben.

Veel techneuten hebben een technische, geen commerciële- of managementfunctie, terwijl zij dit vaak wel in zich hebben en/of ambiëren. Ze zijn meestal inhoudelijk heel sterk, integer, betrouwbaar, kunnen goed luisteren maar veranderen niet snel van baan en organisatie omdat zij gevoelsmatig zekerheid nodig hebben. In de praktijk blijkt dat veel techneuten een te laag zelfbeeld en zelfvertrouwen hebben, ze laten gemakkelijk over zich heen lopen en weten niet hoe zij kunnen groeien in hun zelfvertrouwen, communicatie, leiderschap en management.

Wij kunnen deze techneuten helpen waardoor er een nieuwe wereld voor hen open gaat. Techneuten worden de nieuwe succesvolle salesmensen, leidinggevenden, directeuren en ondernemers omdat zij de klantvraag kunnen vertalen naar de juiste oplossingen en de juiste mensen naar de klant kunnen sturen.

Bovenstaande geldt voor elke sector.

 

Waar u denkt dat het onmogelijk is, openen wij nieuwe deuren.

 

Heeft u vragen neem contact met ons op