Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Coaching Algemeen

In een veranderende en concurrerende markt, veranderen succesvolle mensen en organisaties mee om blijvend toegevoegde waarde te bieden aan hun relaties waardoor zij succesvol blijven en/of succesvoller worden.

Commerciële mensen die zich niet persoonlijk ontwikkeld hebben, de ‘ouderwetse verkopers’, verliezen mooie winstgevende opdrachten aan moderne concurrenten die zich wel blijvend ontwikkelen.

Organisaties die zich niet ontwikkelen en niet of te laat inspelen op de markt- & klantvraag, krijgen te maken met afnemende omzet- & winstcijfers, leegloop omdat hun beste medewerkers bij de concurrent gaan werken of voor zichzelf beginnen en mogelijk met een faillissement. In deze tijd ontkomen we er niet aan om te investeren in bedrijfsontwikkeling.

Wij kunnen je ontzorgen en deze taak op ons nemen.

 

Coaching is een breed begrip.

Wij zijn inzetbaar op vrijwel alle gebieden. Onze ervaring leert dat mensen aan het eind van een Coachingstraject weer met beide benen op de grond staan en weer weten welke koers ze willen of moeten varen. Individuele coaching maakt dat mensen leren hoe ze het blijvend anders kunnen doen om mee te kunnen komen in de huidige marktontwikkelingen. Je zult leren om de klantvraag te vertalen naar de juiste oplossing. Omdat jij je kunt meten aan de moderne concurrenten zullen jouw klanten je graag zien komen. Jouw gevoel van eigenwaarde zal stijgen, zo ook je omzet en winst cijfers.

 

Hoe dan?

Na een vrijblijvend intakegesprek maken we samen helder waar je hulp bij nodig hebt. Je krijgt van ons een code waarmee jij kunt inloggen op onze website. Daar vul je een aantal vragenlijsten in. Dit zijn vragenlijsten die jouw EQ-, gedrag-, stress-, drijfveren- en talenten meten. Nadat deze geanalyseerd zijn komt jouw persoonlijke profiel daaruit. Je komt vervolgens bij ons terug om de uitkomsten te bespreken. Aan de hand van de hulpvraag plannen we een aantal sessies in en coachen we je op de leerdoelen. Elke sessie heeft ook een opdracht om in de praktijk uit te voeren. Tussen de sessies door zijn wij bereikbaar voor vragen en/of advies. Gedurende 1 jaar mag je altijd op ons terugvallen indien nodig. Na het traject ben je de moderne salesman/-vrouw, directeur of leidinggevende, die samen met zijn team(s) de organisatie een level hoger kan tillen.

 

Mooi toch?

Maak maar eens een vrijblijvende afspraak en leg jouw vraag bij ons neer.

     Met voldoende zelfinzicht krijg je een garantie voor zakelijk succes!

Coaching