Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Mediation & Conflict Bemiddeling

Af en toe heb je een meningsverschil in je organisatie. Dan kan om kleine dingen gaan die een groot conflict kunnen worden wanneer er niet van bovenaf even naar gekeken wordt. Een mening van een onpartijdige persoon kan dan net even dat duwtje geven wat nodig is om een besluit te nemen.

Soms kom je er samen niet meer uit. Dat kleine meningsverschil is uitgemond is een conflict. Je maakt het persoonlijk en het geschil wordt steeds groter. Je kunt niet meer samen door één deur en het loopt uit de hand.

Wij kunnen dan bemiddelen.

 

Hoe dan?

Wij gaan in gesprek met alle partijen afzonderlijk van elkaar. Wij luisteren goed naar wat er speelt en trekken daar een conclusie uit. Vervolgens maken wij een voorstel die we met de partijen doornemen en desgewenst aanvullen of wijzigen. Net zolang totdat iedereen zich kan vinden in de uitkomst.

Dan zetten we u met zijn allen om tafel en zullen de overeenkomst voorlezen. Daarna kan deze dan ondertekend worden. De afspraken staan vast en kunnen alleen door tussenkomst van ons aangepast worden.

Komen wij er ook niet uit, dan zal de rechter er een mening over moeten uitspreken. Wij kunnen dan een jurist uit ons netwerk vragen om dit voor te bereiden. Deze gaan dan mee naar de rechtbank. Wij blijven aanwezig om iedereen te ondersteunen in het proces.

Hoe dan ook, we lossen het op!

 

Conflicten worden geboren uit mis-communicatie en onvrede…

          Oplossingen worden gecreëerd door ontzorgen vanuit samenwerking!

Heeft u vragen neem contact met ons op