Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Probleemanalyse Advies & Oplossing

Een probleem is pas een probleem wanneer het steeds terugkomt

Soms denk je alles onder controle te hebben en gaat alles vanzelf. Maar toch…. ook steeds weer loop je tegen hetzelfde probleem aan of tegen bepaalde personen in je organisatie. Maar ook kan het zijn dat je iets als een probleem ervaart, maar de ander er de schouders voor ophaalt.

 

Wat je probleem ook is…

Wij lossen het op. Met jou en/of voor jou.

 

Hoe dan?

In een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek maak je helder waar je tegenaan loopt. Wanneer wij weten hoe jou te kunnen helpen, maken wij een voorstel. Vervolgens gaan we, na jouw akkoord, aan de slag. Soms lopen we een dagje mee om zelf te ervaren wat je bedoelt. Wanneer wij helder hebben wat er moet gebeuren, bespreken we dat eerst met de opdrachtgever. Daarna zetten we het in. Dit kan van alles zijn en dat hangt van het probleem af waarvoor je ons inzet. Onze mogelijkheden zijn zeer divers. En of het nu gaat om 'rotte appels' die door de mand moeten vallen, een persoon die beter moet functioneren of een team dat beter moet communiceren, verkoopcijfers die omhoog moeten, of… misschien ben je zelf het probleem en loop je vast? Niets is onmogelijk om het voor of met jou op te lossen.

Wanneer wij het probleem hebben opgelost en het traject hebben afgesloten, evalueren we daar waar nodig een jaar lang, elke drie maanden de voortgang. Zo kunnen wij op tijd bijsturen of ingrijpen waar nodig. Na dat jaar kun je het zelf.

Je krijgt van ons een ingebonden Analyse & Evaluatieverslag als handleiding. Hierin staan de handvatten die je kunnen helpen om het zelf te doen.

 

Nieuwsgierig geworden?

Vul dan het contactformulier in of bel: +31(0)85-7739 666

 

Uw probleem is pas een probleem, als wij er een probleem van maken.

Heeft u vragen neem contact met ons op