Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Historie

 

Rob
Sales, ondernemerschap, coaching geven en verbeteringen doorvoeren in het bedrijfsleven heeft bij Rob altijd in zijn bloed gezeten. De eerste 10 jaar van z'n carriere was hij actief in de Agri-Business, de bouw, de makelaardij, de techniek en in de trainingswereld. Ook heeft hij verkooporganisaties opgebouwd naar succesvolle ondernemingen.

Na twee jaar als ´Makelaar in scholing & werving & selectie´ te hebben gewerkt ging Rob na twee jaar zelf commerciële trainingen geven. In 1999 werd de focus Werving, Selectie & Coaching van Sales Talent t.b.v. verkoopbevordering. Vanaf 2003 werd dit uitgebreid met Management Talent. In 2007 werd ´Interim-Management´ toegevoegd.

In 2013 nam Rob een sabbatical en stopte tijdelijk met zijn bedrijf ´Success Centre Nederland´ (SCN). In 2014 leerden Rob & Tineke elkaar kennen. Door met haar samen te werken aan persoonlijke ontwikkeling, kreeg Rob nieuwe inzichten. In 2015 ging hij verder met SCN. Door inmenging van Tineke bleek dat haar kennis en kunde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mensenkennis en gedragsverandering een goede aanvulling was op SCN.

Ook werd Rob duidelijk dat wanneer je mensen & organisaties écht goed wilt helpen met zakelijke groei, dat dit begint met persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben Rob & Tineke een nieuw bedrijf opgericht: Van Dort & Doldersum - Persoonlijke ontwikkeling & Zakelijke groei. De activiteiten van SCN zijn overgegaan naar deze vernieuwde onderneming.

Tineke
Tineke begon ooit als begeleider op een woongroep voor mensen met een verstandelijke beperking.
Naast haar drukke gezinsleven met vier kinderen is zij altijd blijven studeren. Op sociaal pedagogisch gebied heeft ze diverse opleidingen afgerond, maar ook in het hoger management en op het gebied van psychologie heeft ze zich goed ontwikkeld. Gedrag van mensen heeft haar altijd geïntrigeerd. Gedragsveranderingen in gang zetten en mensen laten verbazen hoe je met een kleine verandering een wereld van verschil kunt maken in voelen en denken; dát is haar passie. In verschillende managementfuncties heeft ze dat de afgelopen 22 jaar toe mogen passen. In de huid kruipen van de ander en hem/haar bewegen om zo zelfinzicht te krijgen is haar op het lijf geschreven. 

Samenwerken
Toen ze Rob leerde kennen en hem hielp om met meer zelfinzicht nog succesvoller te zijn, ging de knop om en heeft ze binnen Succes Centre Nederland mogen ervaren dat haar kennis en kunde goed ontvangen werd in de trajecten van SCN.

Vandaar uit hebben Rob en Tineke besloten om samen verder te gaan als,

Van Dort & Doldersum, Persoonlijke ontwikkeling & Zakelijke groei

Historie