Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Referenties

Referenties van diverse Trajecten

 

Via een interne sollicitatie kwam ik voor een assessment bij Rob en Tineke terecht.

En ik kan wel zeggen dat dit een bijzondere ervaring is geweest. Je gaat op een andere manier naar jezelf kijken.

Gelukkig was de uitslag positief en werd mij een coaching traject aangeboden.

Dit waren intense sessies met vooral Tineke om je sterker te maken voor de functie van projectleider.

Tineke heeft mij een hoop handvatten gegeven om zakelijk een sterker en krachtige persoonlijkheid te worden.

Mensen lezen en gedrag herkennen hoort ook bij de training.

Maar het mooiste geschenk is toch wel mijn persoonlijke ontwikkeling op privé gebied.

Ik had al een erg leuk en voldaan leven, maar Tineke weet van een 8 een 10 te maken.

Het is wel belangrijk dat je als kandidaat open en eerlijk naar je zelf bent.

Alleen dan kun je echt stappen maken en wil je niet meer terug naar je oude ik.

Bedankt!

 

Matthijs Schukking

HYCOM BV

 


 

Mijn ervaring in een samenwerking met Van Dort & Doldersum

Vanuit mijn sollicitatieprocedure bij Weidmüller Benelux ben ik in contact gekomen met Rob en Tineke ( Van Dort & Doldersum persoonlijke ontwikkeling en zakelijke groei).

Voor mij een hele nieuwe ervaring betreft selectie voor de juiste kandidaat voor de desbetreffende functie.

Wat mij opviel is dat het eerste gesprek zeer professioneel en gelijktijdig informeel was wat in het eerste kwartier veel vertrouwen gaf in Rob en Tineke, voor mij een belangrijke basis voor een goed interview.

In het verleden verschillende assessment testen ondergaan waarin IQ en observatie van rollenspellen een belangrijke factor waren om uiteindelijk een advies af te geven of je wel of niet geschikt bent voor de functie welke je ambieerde.

Rob en Tineke hebben mij gevraagd een online test te maken waar profielen worden opgemaakt vanuit emotionele intelligentie, gedrag, drijfveren, talent en stress.

Een test die nog leuk is om te maken ook!

De uitkomst van deze test gebaseerd op bovenstaande profielen geven een persoonlijke weergave welke mij confronteerde met een spiegel waaruit een persoonlijk “boek” is ontstaan met mijn persoonlijke gebruiksaanwijzing en verbeterpunten alles inclusief een mooie grafische weergave welke overzichtelijk samenvat waar ontwikkelingen mogelijk zijn.

Alle uitkomsten van de gemeten profielen staan in relatie met elkaar. Een talentscore geeft aan of het desbetreffende deel van het gemeten profiel wat verbeterd kan worden ook haalbaar is.

Onder zeer betrokken begeleiding gaan we een samen afgestemd verbetertraject in wat uiteindelijk zal leiden tot het nog succesvoller uitvoeren van werkzaamheden met een goede balans tussen werk en privé wat uiteindelijk weer een bijdrage levert aan een nog gelukkiger leven.

Gerrit Jan van Dijk, Sales manager

Weidmüller Nederland

 


 

Per toeval ontdekte ik Van Dort & Doldersum. Hoewel toeval? Mijn eerste kennismaking met dit succes duo heeft persoonlijk en dus ook zakelijk bij mij veel teweeggebracht. Door innerlijk inzicht te omarmen, heb ik instrumenten kunnen vinden om door te buigen naar rigoureuze zakelijke verandering. Die verandering is inmiddels zeer succesvol gaande.

Terugdenkend aan de coaching en het inzicht dat ik van Rob van Dort en van Tineke Doldersum ontving - door middel van een speciaal ontworpen profiel - kon ik kerngericht aan de slag met waar het écht om draait; mijn trainingen, communicatie en media- business meer tot in perfectie uitvoeren door vooral doelen te stellen en oude zaken los te laten.

Wat mij raakt aan Van Dort & Doldersum ’s aanpak, is dat niet alleen de bestemming ertoe doet, maar de reis. En die reis gaat er vanaf hun kantoor niet alleen succesvol, maar ook heel anders uitzien.

 

Karin Rixt Smalbil, Bureau Pen van Rixt.

 


 

Door een hele goede vriend ben ik in contact gebracht met Tineke en Rob.

Ik was al een langere periode behoorlijk “zoekende” op persoonlijk en zakelijk vlak. Ik had het gevoel dat ik op allerlei fronten “vast liep”. Hij was ervan overtuigd dat Tineke en Rob mij veel duidelijkheid konden bieden met hun assessments en persoonlijke doortastendheid. Iets wat deze vriend periodiek ook doet met zijn voltallig managementteam.

Ik maakte op hun website een assessment in vorm van het invullen van een aantal profielen m.b.t. mijn EQ, gedrag, drijfveren, talenten en stress.

De resultaten van deze profielen werden vervolgens tijdens een eerste persoonlijke ontmoeting met Tineke en Rob doorgenomen.

Wat een bijzondere ontmoeting was dat! De resultaten van de profielen in combinatie met een zeer persoonlijke, vertrouwde en open sfeer en doortastendheid van Tineke en Rob zorgden al heel snel dat de bron van “mijn interne worsteling” duidelijk werd. Ik dacht dat ik deze “interne worsteling” al lang achter me had gelaten. Het tegendeel bleek waar! Confronterend maar wel leerzaam!

In 2 dagdelen hebben wij de volledige profielen met elkaar doorgenomen. Wonderbaarlijk dat je jezelf zo kan herkennen in deze profielen. Zeer leerzaam ook, omdat het zowel je positieve als negatieve eigenschappen uiteenzet.

Door de persoonlijke en vertrouwens aanpak van Tineke en Rob was dit wel voor mij het moment om “door te pakken” op “mijn interne worsteling”.

Zoals Rob mooi formuleert… “Inzicht plus acceptatie plus actie is groei”. 

Met Tineke ben ik een aansluitend coaching traject aangegaan. Omdat ik “mijn interne worsteling” eens goed aan wilde pakken.

Zij helpt mij hier fantastisch bij! Geeft mij de inzichten en mogelijkheden die ik al langer nodig had!

 

Alex Beijerling, Rotterdam

 


 

Veel kennis opgedaan die ik direct kon toepassen. Ik ben me bewust geworden van mijn onbewuste kennis!"                                                                                                     

Richard Scherpen, Directeur RS Contracting - Ystral Benelux BV

 


 

Van Dort & Doldersum heeft mij perfect geholpen.

De eigenaren Tineke en Rob zijn de combinatie van twee werkelijk betrokken mensen.

Hun sessies hebben me inzicht gegeven in het gedrag en de drijfveren van mijzelf als ook in die van mijn collega's.

Hierdoor ontstaat een band binnen het team waarbij je elkaar op een positieve manier gaat aanvullen en versterken !

Tineke en Rob hartelijk dank voor de sessies van de afgelopen periode !

Met vriendelijke groeten,

 

Lex, Salesmanager Benelux

Coevorden 

 


 

Een dag met veel nieuwe inzichten waar ik binnen mijn bedrijf veel mee kan. Ik ging sceptisch naar de workshop, maar ben blij dat ik ben gegaan. Ik beoordeel de workshop en de trainers met een 9. Boven verwachting. Bedankt!!   

Eelco Hoekstra, directeur Aajee reclame & advies

 


 

Door de coaching in Leiderschap & Management voel ik me krachtiger in mijn communicatie en tijdens voor mij moeilijke gesprekken. Dit heeft al veel leuke resultaten opgeleverd.                                                                                                                  

Eric Proper, directeur Salaris Netwerk Nederland

 


 

Voor mij zijn tijdens een workshop kostbare verbeterpunten naar voren gekomen. Deze workshop kwam op het juiste moment en jullie weten mensen op waarde in te schatten.

Wim Boere, directeur BespaarAdvies Dienst Nederland

 


 

Ik heb me door de verschillende profielen en de maatwerk coaching persoonlijk ontwikkeld. Heb veel praktische informatie gekregen waar ik mee aan de slag kan.                                    

Gerrit Zandman, Bedrijfsleider Bruinsma Kantoor Efficiency

 


 

Een goede en interessante workshop. De trainers hadden een mooie interactie met de groep. Ik heb duidelijke leerdoelen geformuleerd en ga een vervolgtraject doen.

Mark Kolk, Algemeen directeur MKB IT

 


Jezelf als techneut blijven ontwikkelen en bijblijven met ontwikkelingen is belangrijk. Ik heb door alle profielen en coaching keuzes gemaakt, stel meer vragen, geniet nog meer en heb ondanks mijn leeftijd nog steeds veel werk."                                                                 

Ing. Jacques Bouwhuis , JB ICT Consulting

 

 

Nieuwe Referenties