Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Stress

Stress hebben we zo nu en dan allemaal nodig om in beweging te komen. Denk maar eens aan de stress die je ervaart wanneer je naar iets leuks toeleeft. Je grote dag, wanneer je gaat trouwen. Maanden leef je er naar toe en dan is het zo ver. Of, toen je als kind op schoolreisje ging, de avond ervoor, weet je het nog? Je kon er niet van slapen...! We hebben het dan over kortdurende stress waar je uiteindelijk energie van krijgt. De stress die je gelukkig maakt op weg er naar toe.

 

Stress die je ongelukkig maakt, is de stress die langdurig aanhoudt. Bijvoorbeeld, in een ongelukkige relatie, geldzorgen, baanloos zijn, rouw, enz...Deze stress maakt je uiteindelijk ziek. Je kunt dan in een depressie raken, of in een Burn-out, en dan nog niet te denken aan een hartinfarct, tia of nog erger.

 

Wij kunnen je helpen wanneer jij stress ervaart waar je last van hebt. Blijf er niet mee rondlopen. Wanneer wij samen helder hebben waar je stress vandaan komt, gaan we het niveau bepalen in welke mate je stress ervaart en in hoeverre je in staat bent om dat te reguleren. We pakken het probleem aan, maar ook hoe je in de toekomst er voor kunt zorgen, dat het niet weer zover komt dat je er langdurig last van hebt.

 

Plan maar eens een vrijblijvend en gratis intakegesprek in of bel met Tineke 06-2877 1838

Heeft u vragen neem contact met ons op