Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Coaching

  • Stel dat je op een punt bent beland dat je dingen net iets anders wilt gaan doen om nog meer persoonlijk rendement uit je leven te halen. Je komt steeds net niet over de drempel heen om dat zelf te kunnen.
  • Stel dat je op het gebied van communicatie regelmatig conflicten hebt en zou graag de ander beter willen begrijpen door anders te communiceren.
  • Stel dat je op een kruispunt in je leven bent beland. Relatie, werk, vrienden, kinderen, familie, het is allemaal voorspelbaar geworden en je vindt het allemaal niet spannend meer.
  • Stel dat je een leuk en uitdagend leven hebt. Je houdt van jezelf en van het leven dat je leidt met de mensen om je heen en met een heerlijke baan. Maar… je zou je persoonlijk nog best iets kunnen ontwikkelen, op welk gebied dan ook.

 

Wij kunnen u helpen.

Wanneer je jouw hulpvraag weet, dan maken we samen een plan van aanpak, eventueel met het maken van profielen om helder te krijgen waar je ontwikkelpotentieel ligt. (klik maar eens op de button 'Alle profielen'). Aan de hand van het plan van aanpak coachen wij je naar het gewenste niveau.

Wanneer je niét weet wat jouw hulpvraag is, dan gaan we eerst samen op zoek naar wat je eigenlijk zou mógen veranderen om te kunnen zijn wie je wilt zijn. Daarna coachen wij je naar een niveau waarin je dacht dat het onmogelijk zou zijn.

 

Neem maar eens contact met ons op voor een oriënterend gesprek. Deze is vrijblijvend en gratis.

 

 

 

 

 

Heeft u vragen neem contact met ons op