Mogen wij u helpen?

Training op locatie in Apeldoorn

Locatie voor Coaching & Selectie in Baarn

Zakelijk groeien is ook plezier maken!

Kantoor, Coaching & Selectie in Coevorden

Mediation & Conflict Bemiddeling

Soms raak je in een conflict met iemand waar je samen niet uitkomt. Tegengestelde belangen en de emotie die dat met zich mee brengt maakt dat je tegenover elkaar komt te staan en dat de één niet wil toegeven naar de ander. Emotie gaat overheersen en je raakt de realiteit kwijt. Soms begint het heel klein en is het nog te overzien. Maar naar mate je het als een afwijzing voelt of het echt niet terecht is wat de tegenpartij vraagt, zie je geen uit weg meer. Je laat je leiden door de stress en de emoties die het met zich meebrengt en kan het niet meer overzien.


Wij kunnen je ontzorgen én helpen

Heb je hulp nodig op het gebied van:

  • Familieconflicten 
  • Verdeling erfenis
  • Scheidingsafspraken tussen partners
  • Oudersschapsplan opstellen
  • Familieruzies
  • Enz., niets is onmogelijk


Hoe werken wij?

Elk conflict vraagt om een eigen aanpak. Na een intakegesprek maken we een plan van aanpak en mag je even achterover gaan zitten. Na een gesprek met alle partijen maken wij een voorstel. We passen dat net zo vaak aan totdat iedereen zich erin kan vinden. Indien mogelijk zetten we iedereen die bij het conflict betrokken is om tafel. Lukt dat niet, om welke reden dan ook, dan zal alle communicatie via ons verlopen. Zo halen wij de emotie eruit en gaan we ons richten op het feitelijke probleem.

Na een akkoord kan er alleen een wijziging plaatsvinden door tussenkomst van de mediator. Elke drie maanden zal er een evaluatie plaatsvinden gedurende 1 jaar. Na dat jaar blijven wij aan de zijlijn op afroep beschikbaar, tot alle partijen aangeven dat het concept zoals afgesproken blijvend resultaat heeft opgeleverd. Daarna kun je het zelf.

Neem maar eens contact met ons op om je probleem te bespreken in een vrijblijvend en gratis intakegesprek.  

Heeft u vragen neem contact met ons op